STAPP Miljökulfång kan användas med fasta och rörliga mål för att tillgodose dagens verklighetsbaserade utbildning. Miljökulfånget ram är byggd på en stödyta av återvunna och resursvänliga material och kräver inte sektionsavdelare.

STAPP Miljökulfång presterar bäst vid beskjutning med blykulor och finkalibriga projektiler för handelsvapen, och klarar projektiler upp till 12mm i diameter (går även att anpassa till 12mm). Andra typer av projektiler kan också användas med STAPP Miljökulfång, men vissa modifieringar eller extra underhåll kommer då att vara nödvändigt.

De förbrukade projektilerna och föroreningarna samlas säkert i STAPP Miljökulfång – som bevisligen också är helt rikoschett-fritt även vid extrem kyla. Därför är alla skadliga material och kulor som finns inuti Miljökulfånget säkert förvarat i väntan på periodisk borttagning och återvinning.

STAPP Miljökulfång kan byggas rak eller böjd, och utan begränsning i höjd och längd. STAPP Miljökulfång är främst avsedd för utomhusbruk men fungerar även utmärkt vid inomhusskjutbanor.

 
IMG_2761